ESSENTIAL LOOKS

Essential Looks viert de passie van kappers voor haar, fashion en de toekomst, en omvat deze in “The Mag” – het ultime trend collectie magazine – waarin kappers kunnen vinden wat ze nodig hebben om hun creativiteit te stimuleren, vaardigheden te maximaliseren en salon succes te bereiken.

DE ESSENTIAL LOOKS REIS

  • Inspiratie wordt gehaald uit internationale fashion shows, sessie stylisten en verwachte fashion trends en samengevat in 3 verschillende seizoens trends
  • De looks van de catwalk worden vertaald in salon-vriendelijke styles
  • Professionele haarstylisten krijgen de educatie en skills om deze styles te interpreteren en over te brengen naar hun klanten
  • Salon behandelingen en producten worden ontwikkelt om de creativiteit de groei van het bedrijf van de kapper te ondersteunen.

ASK Education voor Kappers

FILOSOFIE & VISIE

ASK Educatie belichaamt ons geloof in de kracht van kennis om de toekomst te vormen. Door het gebruik van de nieuwste leermogelijkheden, inspiratie creativiteit, ontdeken we mogelijkheden en voeden we persoonlijke groei.

#rebootyourskills

Gebruik deze hashtag om in contact te blijven met onze hairdresser community. Markeer deze pagina om elke donderdag een educatieve nieuwsflits te ontvangen!

Iedere week lanceren we een nieuw artikel binnen een van deze met kleur gecodeerde categori├źn:
Business, Adives, Creativiteit, Essential Looks, Essential Skills.

Voorziet voortdurend in nieuwe mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen!

HAIRDRESSING AWARDS

Vieren van creativiteit

Onze business bestaat uit verschillende facetten: deels creativiteit, deels technische bekwaamheid, deels psychologie en deels bedrijfs inzichten. Het is een klein wonder dat enkel onze geestverwanten volledig kunnen begrijpen en weten wat nodig is om te slagen. De Schwarzkopf Professional Hairdressing award is precies waar dit om draait. Alleen de beste en slimste talenten in het kappersvak worden uitgenodigd om op de eerste rij te zitten van een publiek dat echt telt – andere kappers.

Globale herkenning, inspiratie, aanmoedigen, glamour en glazen met bubbels – is er een betere manier om succes te vieren?