Nieuws

The word is out!

By 1 december 2019 No Comments

The word is out!! ❤️

Komende week is Blur Hairstudio gesloten. Dit omdat we gaan verhuizen naar ons nieuwe pand. Wij gaan ons oude pand aan de Van Loenshof verlaten. We hebben hier 5 jaar lang met plezier gewerkt maar het is tijd voor een next level.
Met trots kunnen wij mededelen dat ons nieuwe adres is;

Walstraat 43a 🥂✨

Wij gaan onze best doen om rond 10 December hier te openen. Aangezien het nieuwbouw is kan het zijn dat routeplanner dit adres nog niet erkent. Ons pand kijkt uit op de achterkant van de Jacobus kerk in de Walstraat, bijna niet te missen dus!

Ondertussen klussen wij lekker verder en plaatsen wij af en toe sneak previews. 💜

Wij hopen onze klanten, vrienden en zakenrelaties snel te mogen ontvangen in onze nieuwe salon.

Liefs, H&K ❤️